Van den Belt start in laatste Feyenoord-wedstrijd van Slot

Reacties

Thomas van den Belt heeft voor de tweede keer op rij een basisplaats bij Feyenoord. Arne Slot moet in zijn laatste wedstrijd als coach van de Rotterdammers veel spelers missen tegen Excelsior.

Van den Belt start in laatste Feyenoord-wedstrijd van Slot
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
4 - 0
Excelsior
Excelsior

Slot kan geen beroep doen op onder anderen Quinten Timber en Mats Wieffer. De afwezigheid van die twee levert weer een basisplaats op voor Van den Belt, die samen met Ramiz Zerrouki en Calvin Stengs het middenveld vormt. Ook Santiago Giménez is niet fit genoeg om te spelen. Ayase Ueda is bij afwezigheid van de Mexicaan weer de spits en wordt geflankeerd door Alireza Jahanbakhsh en Igor Paixão.

Achterin zijn Bart Nieuwkoop, Quilindschy Hartman en Thomas Beelen de afwezigen die ontbreken door blessures. Lutsharel Geertruida speelt als rechtsback, Gernot Trauner en David Hancko vormen het centrum en links is Marcos López weer de vervanger van Hartman.

Waar voor nummer twee Feyenoord de wedstrijd in de laatste speelronde eigenlijk alleen in het teken staat van Slot een mooi afscheid bezorgen, staat voor de stadgenoot nog veel op het spel. Excelsior hoopt aan de nacompetitie te ontsnappen en moet RKC Waalwijk of Heracles Almelo daarvoor passeren. RKC passeren vormt voor Excelsior het meest waarschijnlijke ontsnappingsscenario. De Waalwijkers spelen uit tegen PSV.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López; Zerrouki, Stengs, Van den Belt; Jahanbakhsh, Ueda, Paixão.

Eredivisie

Stand Eredivisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
14
Heracles Almelo
34
9
6
19
41-74
-33
33
15
RKC Waalwijk
34
7
8
19
38-56
-18
29
16
Excelsior
34
6
11
17
50-73
-23
29
* Actueel tot en met 26 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.