Van de Ven maakt indruk met ultieme redding op de doellijn

Reacties

In de openingsfase van het Premier League-duel tussen Chelsea en Tottenham Hotspur heeft Micky van de Ven donderdag bewondering geoogst. De Nederlander voorkwam met een imposant stukje verdedigen de 1-0 voor de blauwhemden.

Van de Ven maakt indruk met ultieme redding op de doellijn
Chelsea
Chelsea
2 - 0
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Nicolas Jackson kwam oog in oog met Spurs-doelman Guglielmo Vicario, die het schot van de aanvaller een beetje kon afremmen. Nog altijd vloog de bal met een redelijke vaart richting de doellijn, maar met een behoorlijke sprint en een prima getimede sliding kon Van de Ven het onheil afwenden en bleef het - op dat moment nog - 0-0.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In West-Londen gaat het om Europees voetbal. Chelsea moet willen om überhaupt nog voetbal buiten de landsgrenzen af te dwingen voor het komende seizoen, Tottenham heeft drie punten nodig om in de buurt te blijven van nummer vier Aston Villa en dus de Champions League-plekken.

Zien we Micky van de Ven komende zomer terug op het EK? Dit zijn centraal achter de keuzes van bondscoach Ronald Koeman

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.