Van de Looi: 'Blij dat Willem II in de Eredivisie blijft'

Reacties

Erwin van der Looi wordt maandag gepresenteerd als nieuwe coach van Willem II, dat zich zondag tot genoegen van de nieuwe trainer handhaafde.

Van de Looi: 'Blij dat Willem II in de Eredivisie blijft'

Willem II verzekerde zich zondagavond van tenminste nog een jaar Eredivisie na een 3-1 overwinning op NAC Breda in de finale van de play-offs. 'Willem II is mooie traditionele club waarbij ik na onze gesprekken een erg goed gevoel bij heb', laat de oefenmeester aan Voetbal International weten. 'En natuurlijk ben ik ontzettend blij dat de club volgend seizoen weer Eredivisie speelt.'

Nu handhaving in de Eredivisie een feit is, wil Willem II snel doorpakken. Behalve Van de Looi, zal ook een nieuwe technisch manager worden aangesteld in het Koning Willem II Stadion. Algemeen directeur Berry van Gool sprak met verschillende kandidaten. Ook zal snel om de tafel worden gegaan met leden van de huidige technische staf. Zij krijgen te horen welke plannen Willem II met ze heeft. 

De spelersbegroting van Willem II zal komend seizoen vermoedelijk licht stijgen. Ook daarin kan de Tilburgse club, nu handhaving een feit is, snel concrete stappen zetten.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.