Transfervrije Stans in beeld bij Willem II

Reacties

Jeff Stans kan zich in de belangstelling heugen van Willem II en Excelsior, de club die hij afgelopen seizoenen diende. De geboren Vlaardinger heeft echter nog nergens een contract getekend.

Transfervrije Stans in beeld bij Willem II

'Ik ben 26, de ideale leeftijd en ook nog eens transfervrij', zegt de middenvelder tegenover Voetbal InternationaI. 'Een stap naar het linkerrijtje van de Eredivisie zou mooi zijn, maar ik sta ook zeker open voor andere clubs.'

Stans kreeg van zijn management door dat hij bij Willem II op een lijstje staat, terwijl ook Excelsior zijn aflopende contract wil verlengen. Maar tot concrete gesprekken heeft dit nog niet geleid. 'Voor mij is het belangrijk welke ideeën trainers met me hebben. Dat soort dingen weeg ik nu allemaal af', aldus de middenvelder, die afgelopen seizoen een wat moeizamer jaar kende dan in de voorgaande jaargangen in Kralingen. 'Ik ga er vanuit dat ik straks bij een mooie club kom te spelen.'

Stans speelt sinds 2013 voor Excelsior. In Rotterdam was hij goed voor 19 doelpunten in 93 duels. Daarvoor kwam de middenvelder uit voor RKC Waalwijk. 

N'Diaye
Willem II nam Thom Haye al over van AZ en huurt Jari Schuurman komend seizoen van Feyenoord. Klaar is de club echter nog niet op de transfermarkt. De Tilburgers hebben belangstelling voor middenvelder Mamoutou N'Diaye van FC Antwerp. Het transferdoelwit is 26 jaar oud en komt uit Mali.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.