Ten Hag staat in speech al stil bij FA Cup-clash en doet belofte aan fans

Reacties

Manchester United sloot de laatste thuiswedstrijd in de Premier League af met een overwinning op Newcastle United. Na het laatste fluitsignaal kreeg Erik ten Hag een microfoon in zijn handen gedrukt en sprak hij de supporters van The Red Devils toe. Dat zorgde voor gemengde reacties.

Ten Hag staat in speech al stil bij FA Cup-clash en doet belofte aan fans
© Viaplay
Manchester United
Manchester United
3 - 2
Newcastle United
Newcastle United

'Namens de spelers, de staf en mezelf wil ik jullie allemaal bedanken voor de geweldige steun gedurende het seizoen', begon Ten Hag. Er volgde een fluitconcert van de Newcastle-fans. Dat verstomde en ging vervolgens over in een licht applaus van de United-aanhang. 'Zoals jullie weten, was het geen makkelijk seizoen. Maar één ding bleef hetzelfde en dat is hoe jullie achter het team stonden.'

Daarmee kreeg Ten Hag de handen opnieuw op elkaar. 'Maar dit seizoen is nog niet over', beloofde de Nederlander. 'Eerst gaan we naar Brighton, waar we spelen voor de drie punten, daarna gaan we naar Wembley. En ik beloof jullie dat deze spelers alles, maar dan ook alles gaan geven om de finale te winnen en de beker mee te nemen naar Old Trafford. We weten zeker dat jullie er zijn om ons te steunen. Dankjewel, jullie zijn de beste supporters van de wereld!'

Afwachten voor Ten Hag
Dat waren de afsluitende woorden van Ten Hag, die nog moet afwachten of Sir Jim Ratcliffe hem in het zadel houdt. United maakt nog altijd kans op plaatsing voor Europees voetbal. De zevende plek in de Premier League levert een ticket voor de Conference League op, het winnen van de FA Cup is goed voor een toegangsbewijs voor de Europa League.

Bekijk hier de speech van Ten Hag

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.