'Streppel maakt seizoen zeker af met Willem II'

Reacties

Willem II zal deze week nog niet zijn nieuwe hoofdtrainer presenteren. Dat zegt algemeen directeur Berry van Gool (foto) van de Tilburgse club. Eerst moet volgens hem duidelijkheid zijn over het niveau waarop De Tricolores na de zomer actief zijn.

'Streppel maakt seizoen zeker af met Willem II'

De ploeg van de na dit seizoen naar SC Heerenveen vertrekkende Jurgen Streppel is in een hevige degradatiestrijd verwikkeld. Van een voortijdig vertrek van Streppel in Tilburg is volgens Van Gool geen sprake, ook niet als de Brabanders zich via de play-offs veilig moeten zien te spelen. 'Jurgen maakt het seizoen honderd procent zeker af bij Willem II', aldus de directeur.

Na het gelijkspel van afgelopen donderdag tegen Cambuur (1-1) en dankzij de 2-0 nederlaag van Excelsior bij FC Twente staat Willem II nu op de veilige vijftiende plaats, op basis van een beter doelsaldo dan de Rotterdammers. Maar de Tilburgers hebben nog een zwaar programma met wedstrijden tegen Feyenoord (thuis) en Roda JC Kerkrade (uit). Excelsior treft PEC Zwolle nog in eigen huis, terwijl daarna nog het bezoek wacht aan het dan mogelijk al gedegradeerde Cambuur.

FC Groningen-trainer Erwin van de Looi was afgelopen zondag nog steeds een voorname kandidaat om komend seizoen aan de slag te gaan in het Koning Willem II Stadion.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.