PSV krijgt concurrentie in strijd om Flamingo

Reacties

PSV geldt nog steeds als de belangrijkste kandidaat om Ryan Flamingo over te nemen van FC Utrecht. De landskampioen heeft als enige club een concreet bod uitgebracht, maar komt voorlopig nog niet in de buurt van de vraagprijs.

PSV krijgt concurrentie in strijd om Flamingo

De interesse van PSV is niet nieuw. Flamingo wordt al langere tijd begeerd door de Eindhovenaren, die inmiddels meerdere aanbiedingen hebben gedaan. Utrecht heeft geen haast om de 21-jarige verdediger te verkopen en houdt voorlopig voet bij stuk. De Domstedelingen lichtten onlangs de optie tot koop op Flamingo, die een 'Quinten Timber-achtig' bedrag moet opleveren. Feyenoord telde twee jaar terug zo'n 8,5 miljoen euro neer om Timber los te weken.

PSV en Flamingo lijken elkaar te kunnen vinden, maar tussen de clubs is er nog geen duidelijkheid. Daarbij komt dat Flamingo zich ook over de landsgrens in de kijker heeft gespeeld. Club Brugge, RB Leipzig en een aantal clubs uit Italië hebben bij Utrecht geïnformeerd naar zijn status. In de Domstad leeft de verwachting dat de elders getoonde interesse in de loop van de komende weken wordt geconcretiseerd. Dat zou betekenen dat PSV stevige concurrentie krijgt.

Flamingo kwam uit in de jeugdopleiding van Almere City en dwong daar een transfer naar Sassuolo af. Dat verhuurde de in Blaricum geboren speler eerst aan Vitesse en vervolgens aan Utrecht, dat zijn transferrechten inmiddels in handen heeft. In Stadion Galgenwaard groeide Flamingo afgelopen seizoen uit tot een van de bepalende spelers.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.