Perica op weg naar Italië na afscheid van NAC Breda

Reacties

Stipe Perica (19) heeft donderdagochtend afscheid genomen van NAC Breda. De aanvaller is op weg naar Italië, zo heeft hij de Bredase clubleiding en medespelers laten weten. Italiaanse media meldden eerder deze week al dat de Kroaat een contract tekent bij Udinese.

Perica op weg naar Italië na afscheid van NAC Breda

Technisch directeur Greame Rutjes bevestigt tegenover Voetbal International dat Perica vandaag voor het laatst aanwezig was bij NAC. 'Stipe heeft tegen ons gezegd dat hij naar Italië vertrekt en dat Chelsea (zijn eigenlijke werkgever, red.) het papierwerk met ons rond zou maken. Daar wachten we nu op.'

Perica wilde niet langer genoegen nemen met de rol van reserve. Nieuwkomer Guyon Fernandez is onder Robert Maaskant eerste keus voor de spitspositie.

Rutjes benadrukt dat er financieel wel wat mogelijkheden liggen om een vervanger te halen voor Perica. Met het vertrek van de spits vervalt immers de boete die NAC aan Chelsea zou moeten betalen, wanneer hij niet aan het vooraf afgesproken aantal van twintig basisoptredens zou komen. Op dit moment staat de teller op negen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.