PEC verwacht komst toptalent Mastour maandag af te ronden

Reacties

PEC Zwolle staat op het punt om zich te versterken met Hachim Mastour. De aanvaller van AC Milan is inmiddels in Zwolle om zijn transfer helemaal af te ronden.

PEC verwacht komst toptalent Mastour maandag af te ronden

'Hachim is inderdaad in Zwolle en maandag hopen we de laatste puntjes op de i te zetten. Het is dus nog niet helemaal rond, maar het gevoel is positief en we verwachten er uit te komen. Als dat is gelukt, zal hij ook medisch gekeurd worden', laat technisch directeur Gerard Nijkamp weten in gesprek met Voetbal International.

De achttienjarige Mastour geldt als een enorm talent. Ajax probeerde hem al eens naar Nederland te halen, maar de Italiaan met Marokkaans bloed gaf de voorkeur aan een langer verblijf bij AC Milan. De Italianen verhuurden Mastour vorig seizoen aan Málaga. Het avontuur in Spanje verliep teleurstellend, waardoor de dribbelaar nu bij PEC een nieuwe kans krijgt om zich te laten zien op het hoogste niveau.

'Het kan een prachtige transfer worden. Hij is een groot talent en we zijn erg benieuwd naar hoe hij het doet op een hoger niveau', aldus Nijkamp. PEC huurt Mastour, mits de laatste details geen problemen opleveren, voor de duur van één seizoen. (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.