Ook Duitse subtop jaagt op Haller

Reacties

Ajax heeft stevige concurrentie in de strijd om Sébastien Haller. Vanuit de subtop van de Bundesliga is er concrete belangstelling.

Ook Duitse subtop jaagt op Haller

Schalke 04, Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen, respectievelijk de nummers vier, vijf en zes van de competitie in Duitsland, hebben zich gemeld bij Loïc Gustan, de boezemvriend en zaakwaarnemer van de Franse spits van FC Utrecht.

Bij Schalke speelt Klaas-Jan Huntelaar in de spits. Tijdens de winterstop probeerde Ajax hem in te lijven, maar de Oranje-international koos ervoor zijn huidige club trouw te blijven. Hij is ook niet van plan komende zomer te verkassen.

De 21-jarige Haller staat open voor de drie Duitse clubs, hoewel hij een voorkeur heeft voor een transfer naar Amsterdam. Dat vindt hijzelf een logische vervolgstap in zijn profcarrière, die in een stroomversnelling is gekomen sinds hij in januari vorig jaar overstapte van AJ Auxerre naar FC Utrecht.

Dit seizoen maakte hij zestien goals in de Eredivisie en vijf in de strijd om de KNVB-beker. Op 24 april is in De Kuip de finale tegen Feyenoord. Daarna willen Haller en Utrecht zo snel mogelijk duidelijkheid over de toekomst. Tot die tijd praten de partijen niet over een transfer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.