Odenthal spekkoper door nagekomen belofte Fàbregas

Reacties

Cesc Fàbregas heeft zich populair gemaakt bij de selectie van Como. Op kosten van de oud-middenvelder is de promovendus afgereisd naar Ibiza voor de broodnodige ontspanning.

Odenthal spekkoper door nagekomen belofte Fàbregas
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Fàbregas, op papier assistent-trainer, maar in werkelijkheid hoofdtrainer, stelde de spelers van Como het reisje in het vooruitzicht als promotie naar de Serie A bewerkstelligd zou worden. Op een foto op sociale media is te zien dat de Spanjaard zijn belofte na is gekomen.

Een van de geluksvogels was Cas Odenthal. De Nederlandse verdediger was een belangrijk onderdeel van Como in de Serie B en maakte dertig keer zijn opwachting.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.