Nemec haalt uit naar Streppel: 'Pesterijen'

Reacties

Willem II heeft per direct afscheid genomen van Adam Nemec. De Slowaakse spits zwaaide met de nodige verwijten aan het adres van trainer Jurgen Streppel af.

Nemec haalt uit naar Streppel: 'Pesterijen'

Nemec had zich graag donderdag al in Wenen gemeld in het trainingskamp van Slowakije, dat zich voorbereidt op het EK in Frankrijk. Willem II stak daar een stokje voor met het oog op het eerste play-offduel met  NAC Breda. Maar tot zijn grote ongenoegen zat de spits niet eens bij de wedstrijdselectie.

'Waarom doen ze me dit aan? Ik snap het niet. Ik weet al langer dat trainer Jurgen Streppel me niet meer laat spelen. Het zijn pesterijen', tekende de NOS op uit de mond van Nemec, die inmiddels wel de reis naar Wenen heeft gemaakt.

De coach zelf is zich van geen kwaad bewust. 'De afspraak was dat hij tot en met de laatste wedstrijd bij de club zou blijven. Het klopt, hij speelde niet meer, maar ik had hem nog nodig kunnen hebben door blessures of schorsingen.'

Nemec heeft een kans een lange neus te maken naar Streppel. De spits, die dit seizoen in dertien duels niet tot scoren kwam, is opgenomen in de voorlopige EK-selectie van Slowakije.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.