Lozano sorteert alvast voor op stap naar MLS

Reacties

Hirving Lozano (28) zal Mister PSV niet meer worden, is de verwachting. Zoals VI begin april meldde, mikt de Mexicaanse aanvaller op een transfer naar de MLS. Die zou komende winter voltooid moeten worden.

Lozano sorteert alvast voor op stap naar MLS
© Pro Shots

Dat PSV het nieuwe seizoen met Lozano in zou gaan, was al bekend. Wel werd al duidelijk dat de vleugelaanvaller in de winterstop, mocht er niets geks gebeuren, weg zou gaan. San Diego en LA Galaxy werden gezien als toekomstige clubs. Inmiddels meldt The Athletic dat het om San Diego gaat.

Niet geheel toevallig, want beide clubs liggen dicht bij de grens met Mexico. Met het WK 2026 dat in Lozano’s vaderland, de Verenigde Staten en Canada gespeeld wordt, komt de stap ook marketingtechnisch goed uit. Lozano zou, als een van de sterren van het Mexicaanse voetbal, een publiekstrekker in de MLS zijn.

PSV zorgde afgelopen zomer voor een stunt, door Lozano bij Napoli los te weken. De aanvaller wilde zelf dolgraag aan een tweede termijn in Eindhoven beginnen, in de wetenschap dat hij na verloop van tijd de kans kreeg op een stap naar de MLS. Dat zal hij dan doen als landskampioen, want de aanvaller kan de landstitel met PSV niet meer ontgaan.

Bekijk hier al onze video's
Meer MLS
Meer over MLS
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.