Kuwas gaat met Heracles Europa in

Reacties

Heracles Almelo heeft een dag na het behalen van Europees voetbal al de eerste versterking gepresenteerd. Brandley Kuwas wordt overgenomen van Excelsior.

Kuwas gaat met Heracles Europa in

Kuwas, het afgelopen seizoen geregeld uitblinker bij de Kralingers, tekent voor drie seizoenen. In die verbintenis is een optie voor een vierde seizoen opgenomen. Bij Excelsior had Kuwas nog een tot medio 2017 doorlopend contract.

'Het voetbal van Heracles Almelo ligt me goed', vertelt Kuwas op de website van zijn kersverse werkgever. 'Er zit veel voetbal in dit team. Heracles Almelo is een mooie club met goede faciliteiten.'

Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma is al even opgetogen over het akkoord. 'Brandley is een zeer talentvolle speler die een uitstekend jaar achter de rug heeft in de Eredivisie. Hij is een zeer snelle en creatieve buitenspeler die op meerdere posities uit de voeten kan.'

Kuwas debuteerde in het seizoen 2012/13 in het betaalde voetbal bij Volendam en speelde er vervolgens drie seizoenen. In het afgelopen jaar kwam  hij tot 34 duels en vier goals voor Excelsior, dat als nummer vijftien ternauwernood play-off-voetbal wist te ontlopen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.