Kramer viert handhaving door te genieten van zijn twee liefdes

Reacties

RKC Waalwijk is zeker van nog een jaartje Eredivisie. De Waalwijkers danken hun handhaving aan Feyenoord, dat concurrent Excelsior versloeg. Dat is extra leuk voor RKC-spits Michiel Kramer, die nooit een geheim heeft gemaakt van zijn voorliefde voor Feyenoord.

Kramer viert handhaving door te genieten van zijn twee liefdes
© Michiel Kramer (Instagram)
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
PSV
PSV
3 - 1
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk

In de kleedkamer van het Philips Stadion, waar de ploeg van Henk Fraser lang partij bood maar uiteindelijk toch zelf verloor, schalde dan ook het Hand in Hand door de kleedkamer op het geel-blauwe feestje. Dat lag in het verlengde van het uitvak, waaruit de goaltune van Feyenoord luidkeels werd aangeheven elke keer als de boodschap doorkwam dat er in De Kuip een RKC-gunstig doelpunt was gevallen.

Daarbij kwam ook Kramers tweede liefde aan bod: sigaren. De routinier genoot zelf van een imposante Cubaan, en op sociale media verschenen beelden waaruit bleek dat Kramer ook had uitgedeeld. Hoestend en proestend gaven de andere RKC'ers er blijk van dat ze dit genotsmiddel nog niet eerder hadden ontmoet – voor een voetballer geen slecht teken.

Dat er flink gepaft werd, bleek overigens ook uit het commentaar van de winnende trainer Peter Bosz. De coach, die zelf ook geen geheim heeft gemaakt van zijn liefde voor de sigaar, verklaarde op de persconferentie na afloop dat 'er een sigarenwalm door de hele kleedkamer hing'.

Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.