Heel Spanje lacht om blunder Real Madrid

Reacties

De enorme administratieve blunder van Real Madrid heeft in Spanje tot veel leedvermaak geleid. Niet geheel verrassend vooral bij grote rivaal Barcelona en tegenstander Cádiz.

Heel Spanje lacht om blunder Real Madrid

Nadat bekend werd dat Real Madrid in het bekerduel met Cádiz de geschorste Denis Cheryshev had opgesteld, liepen bij Barcelona-verdediger Gerard Piqué (foto) de tranen over de wangen van het lachen.

Het nieuws zorgde vooral voor hilariteit op de tribunes van Cádiz. Nadat via social media bekend werd wat er allemaal verkeerd was gegaan bij Real Madrid, zongen fans van de thuisclub ludieke liedjes over faxmachine van De Koninklijke, die afgelopen zomer immers ook al lijkt te hebben gehaperd rondom de mislukte transfer van David De Gea. Op het moment dat de technische staf van Real Madrid werd geïnformeerd over de fout, zongen fans van Cadíz al minutenlang dat Cheryshev gewisseld moest worden (zie onderste video).

Om het hele verhaal nog wat pijnlijker te maken voor Benítez, doken woensdagavond direct oude verhalen op uit 2001. Toen overkwam het hem als trainer van Valencia al eens precies hetzelfde in een bekerwedstrijd, tegen Novelda. Het opstellen van een niet-speelgerechtigde speler leverde zijn club toen de sanctie op die het nu ook kan verwachten: uitsluiting uit het bekertoernooi.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.