Haller blijft uiterst gewild, Norwich het meest concreet

Reacties

CSKA Moskou heeft belangstelling voor Sébastien Haller. De Russische grootmacht schaart zich daarmee in het rijtje met clubs die geïnteresseerd zijn in de 21-jarige Franse spits van FC Utrecht.

Haller blijft uiterst gewild, Norwich het meest concreet

Norwich City is momenteel het meest concreet; de nummer vijftien van Engeland heeft 6,5 miljoen euro over voor Haller, die in de eerste competitiehelft elf keer scoorde. Sunderland volgt hem al langer, terwijl ook Bournemouth en het Southampton van manager Ronald Koeman Haller op hun lijstje van potentiële versterkingen hebben staan.

Voorlopig houdt Utrecht wel vast aan een vraagprijs van tien miljoen euro voor de Fransman, die nog tot medio 2019 vastligt in de Domstad en het liefst naar de Premier League vertrekt. Om die reden ging de directie niet eens in gesprek met de collega’s van de Turkse topclub Galatasaray. Het openingsbod van twee miljoen euro werkte slechts op de lachspieren van grootaandeelhouder Frans van Seumeren en algemeen directeur Wilco van Schaik.

Utrecht, dat over het afgelopen jaar 4,8 miljoen euro verlies leed, kan het geld van een eventuele transfer goed gebruiken. De club nam Haller een jaar geleden op huurbasis over van Auxerre, waarna de club een optie lichtte om hem voor acht ton definitief in te lijven. In 35 officiële duels scoorde de Fransman 25 keer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.