Fortes kijkt uit naar vakantie: 'Die jongens kunnen allemaal zuipen'

Reacties

Jeffry Fortes vindt dat De Graafschap ondanks de uitschakeling tegen ADO Den Haag een fantastisch seizoen heeft gedraaid. De aanvoerder van de Superboeren kijkt er - nu het seizoen erop zit - naar uit om met de spelersgroep op vakantie te gaan.

Fortes kijkt uit naar vakantie: 'Die jongens kunnen allemaal zuipen'
© Pro Shots
ADO Den Haag
ADO Den Haag
2 - 2
De Graafschap
De Graafschap

Fortes zorgde zelf nog voor een late gelijkmaker, maar dat was na de 2-3 nederlaag in eigen huis niet voldoende om een verlenging af te dwingen. 'We waren heel dichtbij. In de tweede helft hebben we alles gegeven. De kansen waren er, maar het mocht helaas niet zo zijn', vertelde hij na afloop bij ESPN.

'Er ging in de thuiswedstrijd genoeg mis, maar we zijn teruggekomen tot een redelijke uitgangspositie. We wilden onze huid zo duur mogelijk verkopen, alleen dat begin zegt weer alles. Dan moet je weer terugkomen. Uiteindelijk kon het zomaar de andere kant op vallen.'

Dat gebeurde echter niet en dus moeten Fortes en De Graafschap genoegen nemen met de zesde plaats en een nieuw seizoen Keuken Kampioen Divisie. 'Het was een uitstekend seizoen. De doelstelling was om de play-offs te halen en dat is gelukt. Dat het zo eindigt, moet dan maar zo zijn.' 

Voor nu gaat de focus bij Fortes vooral even op andere dingen dan voetbal. 'Ik hoop dat we met de groep nog lekker samen weggaan. Het boeit me niet zo waarheen. Het zijn fantastische jongens die allemaal kunnen zuipen. Daarna ga ik lekker met het gezin weg. Als het voorbij is, is het ook echt voorbij. Want voor je het weet, moet je weer beginnen', besloot Fortes. 

Bekijk hier al onze video's
Meer De Graafschap
Meer over De Graafschap
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.