FC Utrecht veegt eerste bod Ajax op Haller van tafel

Reacties

Ajax heeft laten weten vijf miljoen euro te willen betalen voor Sébastien Haller. FC Utrecht heeft direct laten weten dat bedrag niet serieus te nemen, maar het spel is daarmee wel op de wagen.

FC Utrecht veegt eerste bod Ajax op Haller van tafel

FC Utrecht verlangt minimaal acht miljoen euro voor Haller. In januari was Norwich City bereid om 8,5 miljoen op tafel te leggen en in de ogen van de Domstedelingen is de Fransman sindsdien alleen nog maar beter geworden. Over het beoogde bod van Ajax hoefde de clubleiding dan ook geen seconde serieus na te denken, weet Voetbal International.

Er is bij FC Utrecht sowieso geen sprake van haast met betrekking tot het verkopen van Haller. De goalgetter ligt dusdanig goed in de markt dat Utrecht het zich kan veroorloven om te wachten op andere clubs. Zo wordt er met name van Tottenham Hotspur een hoog bod verwacht. Daarnaast hebben Bayer Leverkusen, Schalke 04, Borussia Mönchengladbach en Internazionale ook belangstelling getoond.

De 21-jarige Haller, dit seizoen goed voor zestien doelpunten in de Eredivisie en vijf in het KNVB-bekertoernooi, heeft zelf een duidelijke voorkeur voor een transfer naar Ajax, hoewel hij Tottenham eveneens een prachtige club vindt. De verwachting is ook dat de huidige koploper van Nederland nog wel met een nieuw bod komt. Waar Haller immers naar Ajax wil, aast Utrecht op een zo hoog mogelijke transfersom.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.