Euroborg verandert van naam en wordt Noordlease Stadion

Reacties

FC Groningen werkt de thuiswedstrijden de komende zes seizoenen af in het Noordlease Stadion. Het Groningse autoleaseconcern verbindt de naam vanaf 1 juli dit jaar aan de thuishaven van de noorderlingen.

Euroborg verandert van naam en wordt Noordlease Stadion

Noordlease was vanaf medio 2007 al vier jaar lang hoofdsponsor van FC Groningen en prijkte met de naam dus al op het shirt van de Trots van het Noorden. 'De naamgeving van ons stadion past mooi in de rijke historie, die wij als club met Noordlease hebben', reageert commercieel directeur Robbert Klaver op de clubsite.

'Na het hoofdsponsorschap van een aantal jaar geleden, wilde Noordlease zich wederom op een opvallende manier presenteren en zo kwamen we uit op een nieuwe naam voor het stadion. Een dergelijke naamgeving is voor het eerst in de 45-jarige historie van de club en maakt het daarom uniek. Het is bovendien een geweldig gebaar richting onze trouwe supporters dat Noordlease tegelijkertijd met de naamgeving van het stadion de wens van onze achterban realiseert, namelijk de totstandkoming van het FC Groningen Museum.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.