Duel tussen ADO en De Graafschap korte tijd stilgelegd vanwege vuurwerk

Reacties

Het play-offduel tussen ADO Den Haag en De Graafschap is zaterdag tijdelijk stilgelegd. Als onderdeel van een protest staken de supporters van de Superboeren in het begin van de tweede helft vuurwerk af. 

Duel tussen ADO en De Graafschap korte tijd stilgelegd vanwege vuurwerk
© ESPN
ADO Den Haag
ADO Den Haag
2 - 2
De Graafschap
De Graafschap

Door twee doelpunten van Alex Schalk kwam ADO met een comfortabele voorsprong uit de kleedkamer (2-0). Na minder dan een minuut moest Alex Bos alweer op zijn fluit blazen. De scheidsrechter kon niet anders, omdat uit in uitvak vuurwerk werd afgestoken. De Graafschap-trainer Jan Vreman zag het hoofdschuddend aan.

'Het kwaad is al geschied, daarom doven wij onze pyro niet', stond op een groot spandoek van de bezoekende fans. De Graafschap moest het eerder dit seizoen in het thuisduel met Jong PSV doen zonder een belangrijk deel van de supporters. Omdat voor de vierde keer in twee jaar tijd vuurwerk was afgestoken, zag de aanklager zich genoodzaakt om in te grijpen.

Na een korte onderbreking kon de wedstrijd in Den Haag weer worden hervat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.