Dijkhuizen ziet vastberadenheid bij NAC Breda

Reacties

NAC Breda gaat zich zondag tegen Willem II niet toeleggen op het verdedigen van de positieve marge. Volgens trainer Marinus Dijkhuizen is zijn ploeg mentaal het sterkst.

Dijkhuizen ziet vastberadenheid bij NAC Breda

Dijkhuizen proeft bij zijn spelers het vertrouwen op een goede afloop van de play-offs, waardoor NAC zich weer Eredivisionist kan gaan noemen. 'We zijn er klaar voor, er zit de laatste week een bepaald soort vastberadenheid in het team', zegt de trainer op de clubwebsite.

De coach beseft waar het zondag om draait na de 2-1 zege in Breda. 'Het gaat er om wie er morgen mentaal het sterkst is en als ik naar mijn jongens kijk, dan heb ik sterk het gevoel dat het goed zit', aldus Dijkhuizen. 'Passie, strijd en aanvalskracht zijn belangrijk. We moeten daar voor doelpunten gaan, er valt niet veel meer te rekenen.'

Danny Verbeek is niet inzetbaar door een hamstringblessure die hij overhield aan de eerste wedstrijd tegen Willem II. Daartegenover staat de terugkeer van Enes Ünal. De Manchester City-huurling is beschikbaar nadat tegen zijn schorsing beroep is aangetekend.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.