De Boer: 'Ik schat PSV iets hoger in dan Feyenoord'

Reacties

Frank de Boer ziet PSV als grootste concurrent voor de landstitel. De trainer van Ajax wil echter ook Feyenoord niet helemaal uitsluiten.

De Boer: 'Ik schat PSV iets hoger in dan Feyenoord'

De Amsterdammers bereidden zich in Belek voor op de tweede seizoenshelft. 'Tijdens ons trainingskamp hebben we kunnen werken zoals we dat wilden, met een goede 3-1 overwinning op een fysiek sterk Hamburger SV als besluit', aldus De Boer tegen Voetbal International. 'We zijn klaar voor de tweede seizoenshelft.'

'Van de concurrenten schat ik PSV iets hoger in dan Feyenoord. Phillip Cocu heeft een goede en uitgebalanceerde selectie, met een paar goede wissels achter de hand. Feyenoord heeft veel power, ze hebben de sluwigheid van Dirk Kuijt en verliezen niet makkelijk. Maar ik denk dat wij een grote kans hebben op het kampioenschap.'

Ajax heeft halverwege drie punten voorsprong op nummer twee PSV. Feyenoord bezet met weer twee punten minder de derde plaats. Zondag staan Feyenoord en PSV in De Kuip tegenover elkaar, terwijl Ajax een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag afwerkt.

In de nieuwe editie van Voetbal International wordt uitgebreid vooruitgeblikt op de tweede helft van het seizoen. Freek Jansen en Taco van den Velde maakten de tussenbalans op en legden alle clubs langs de meetlat.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.