Cillessen komt met de schrik vrij na schop Schaken

Reacties

Ajax kan komende zaterdag in het thuisduel met Vitesse gewoon beschikken over Jasper Cillessen. De doelman kreeg gisteren tijdens het uitduel met ADO Den Haag (0-1 zege) een schop in zijn gezicht van Ruben Schaken. Hij speelde de wedstrijd uit, maar ging vandaag voor onderzoek toch naar het ziekenhuis.

Cillessen komt met de schrik vrij na schop Schaken

Medisch onderzoek wees uit dat er geen sprake is van een hersenschudding. Ook in het gebit hoeft verder geen ingreep te worden gedaan. De wonden in het gezicht van de international moeten de komende dagen genezen. Ajax verwacht dat Cillessen komende woensdag gewoon de groepstraining kan hervatten.

Of dat ook geldt voor Davy Klaassen is nog de vraag. De middenvelder herstelt van een knieblessure en gaat dinsdag met fysiotherapeut Pim van Dord het veld op voor een persoonlijke hersteltraining. Het is nog onduidelijk of de aanvoerder tijdig fit is voor de thuiswedstrijd van komende zaterdag tegen Vitesse.

Overigens viel Daley Sinkgraven vanavond bij de competitiewedstrijd van Jong Ajax tegen Helmond Sport uit met een knieblessure. Het is nog onduidelijk wat de ernst van de kwetsuur is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.