Bazoer in belangstelling acht buitenlandse topclubs

Reacties

De buitenlandse belangstelling voor Riechedly Bazoer groeit gestaag. Ook Bayern München, Borussia Dortmund, AC Milan en Juventus hebben hun oog op de Ajacied laten vallen.

Bazoer in belangstelling acht buitenlandse topclubs

Daarmee prijkt de naam van Bazoer (19) op de lijstjes van in totaal acht Europese topclubs, want hij wordt al langer gevolgd door Barcelona, Chelsea, Manchester City en Napoli. Die laatste club is de enige die tot directe actie wilde overgaan, maar de Italianen vingen in januari bot bij Bazoer.

Een drietal clubs heeft Bazoer al bijzonder lang op de korrel. De middenvelder wordt al maandenlang gescout door Barcelona, terwijl Chelsea en Manchester City hem zelfs al jaren op de korrel hebben. Irchandly Bazoer, zaakwaarnemer en broer van de Ajacied, bracht vorige week een bezoek aan het trainingscomplex van de club uit Londen.

Bazoer mag alleen tegen een bijzonder fors bedrag weg bij Ajax. De Amsterdammers vroegen in januari 25 miljoen euro plus een doorverkooppercentage aan Napoli. De verwachting is dat Ajax deze vraagprijs nog opschroeft als zich een vermogende Premier League-club meldt. Bazoer heeft zelf diverse malen aangegeven dat hij voorlopig bij Ajax wil blijven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.