Arsenal en Miedema na zeven jaar uit elkaar: 'Tijd voor een nieuw avontuur'

Reacties

Vivianne Miedema vertrekt na dit seizoen bij Arsenal. De Engelse club maakte maandagmiddag bekend dat het contract van de Oranje-international niet wordt verlengd. De 27-jarige Miedema speelde sinds de zomer van 2017 voor The Gunners.

Arsenal en Miedema na zeven jaar uit elkaar: 'Tijd voor een nieuw avontuur'
© Pro Shots

'Na zeven speciale jaren is het tijd voor een nieuw avontuur', vertelt Miedema in een filmpje op de social media-kanalen van Arsenal. 'Het was voor mij een enorme eer om voor zo'n grote en historierijke club te mogen spelen. Ik ben heel dankbaar voor dit memorabele hoofdstuk in mijn leven.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Miedema kwam zeven jaar geleden over van Bayern München en scoorde 125 keer in 172 officiële duels voor Arsenal. In het seizoen 2018/19 werd ze kampioen van Engeland en ze won ook drie League Cups met de Londense club. De topscorer aller tijden van Oranje kampte de laatste twee seizoenen met blessures, waardoor ze weinig in actie kwam.

Technisch directeur Edu Gaspar van Arsenal is Miedema dankbaar voor haar tijd bij de club. 'Viv heeft de club zo veel mooie herinneringen bezorgd. Namens de hele club wil ik haar bedanken voor haar bijdrage aan de successen van onze club in de voorbije jaren. We wensen Vivianne en haar familie alle geluk voor de toekomst.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.