Ajax-trainer Heitinga spreekt steun uit voor Van der Sar

Reacties

John Heitinga heeft het opgenomen voor Edwin van der Sar. De algemeen directeur van Ajax nam voor de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht op het veld het woord, maar werd door een deel van de aanhang uitgefloten. Zij zijn momenteel niet blij met Van der Sar als directeur.

Ajax-trainer Heitinga spreekt steun uit voor Van der Sar
© Pro Shots

Heitinga kreeg het vanaf de zijlijn mee. 'Edwin is een icoon en doet ook heel veel dingen heel erg goed', zegt Heitinga over Van der Sar op de persconferentie. 'Het is een moeizaam jaar. Ook voor Edwin, maar ik denk voor ons allemaal. Ook voor de supporters, die elke wedstrijd komen om de club aan te moedigen. We moeten ervoor zorgen dat we vooral vooruit kijken. Je zal altijd obstakels tegenkomen, wij ook. Die kom je niet alleen in je privéleven tegen, maar ook als sporter en als club.'

'Je moet door die storm heen. Het belangrijkste is dat wij met elkaar naar oplossingen gaan kijken. Pijnlijk? Het is nooit leuk, maar ik ben wel iemand die positief is ingesteld. Het hangt niet van één persoon af', sluit Heitinga af.

Ajax begon het seizoen goed, maar zakte daarna ver weg. De Amsterdammers kunnen nog tweede worden, maar moeten dan volgende week winnen van FC Twente en hopen dat AZ van PSV wint.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.