Ten Hag vs Slot en meer: ervaar de magie van de Premier League met VI Travel!

ADVERTORIAL - Manchester City kan na het geschiedenis schrijven met vier landstitels op rij de lat nog wat hoger leggen met een vijfde Premier League-titel op rij. Het Arsenal van Mikel Arteta gaat verder met de jacht naar de troon en Arne Slot moet voor zindering zorgen bij Liverpool. Dit Premier League-seizoen, waarvan het programma al bekend is geworden, heeft alle ingrediënten om een thriller te worden. Met VI Travel kun jij van het dichtbij meemaken!

Ten Hag vs Slot en meer: ervaar de magie van de Premier League met VI Travel!

Slot op The Kop

Jürgen Klopp zorgde voor kippenvel bij zijn afscheid op Anfield. Met gezang leidde hij een nieuw tijdperk in bij The Reds. Hij was de dirigent die de Liverpool-aanhang Slot hartstochtelijk liet toezingen, nog voor de entree van de Nederlander. Slot gaat na zijn successen bij Feyenoord aan zijn eerste buitenlandse avontuur beginnen. In een waanzinnig decor moet hij de jacht op succes een vervolg gaan geven, in de geest van Klopp, met aanvallend voetbal en veel energie. Wil jij dat van dichtbij aanschouwen? Met VI Travel komt een bezoek aan Anfield voor jou dichtbij.

Bekijk hier het beschikbare aanbod van Liverpool!

Aanvalsmachine Guardiola

Het is Manchester City dat de andere topploegen tot het uiterste drijft. Het team van Pep Guardiola heeft de lat verbluffend hoog gelegd. City pakte in zes van de laatste zeven seizoenen meer dan 85 punten. De machine hapert zelden en is zich blijven ontwikkelen. Na de periode met een valse spits maakte met Erling Haaland in het seizoen 2022/23 een doelpuntenmaker van wereldklasse zijn entree in het Etihad Stadium. Wil jij hem van dichtbij volgen of zouden jouw ogen gericht zijn op Phil Foden? De zo begaafde Engelsman werd vorig seizoen uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Premier League. Bij Manchester City is aanvallend voetbal gegarandeerd.

Bekijk hier het beschikbare aanbod van Manchester City!

Herkansing Ten Hag

Elders in Manchester krijgt Erik ten Hag langer de kans om Manchester United weer naar de top te leiden. The Red Devils finishten vorig seizoen teleurstellend als achtste in de Premier League, maar wonnen wel de FA Cup. Betaalt het geduld zich uit? Potentie is er zeker in de jonge selectie met toptalenten als Kobbie Mainoo en Alejandro Garnacho.

Bekijk hier het beschikbare aanbod van Manchester United!

Sprinten voor gevorderden

Tottenham Hostpur baarde afgelopen seizoen opzien met een uitstekende seizoenstart, maar kwam vervolgens tekort om écht aan te haken. Aan de instelling van manager Ange Postecoglu lag het zeker niet, want hij stuurt zijn ploeg ongeacht de tegenstander altijd vooruit. Extra redenen om The Spurs te bezoeken komend seizoen zijn natuurlijk het prachtige stadion en de mogelijkheid om snelheidsduivel Micky van de Ven live in actie te zien!

Bekijk hier het beschikbare aanbod van Tottenham Hotspur

Boek vroeg en je bent voordelig uit

VI Travel zit kort op de bal en kan daarom de voetbaltrips tegen scherpe prijzen aanbieden. Een belangrijke tip voor jou als voetballiefhebber: zorg dat je op tijd boekt! Hiermee ben jij namelijk verzekerd van de meest lage prijzen, die meestal oplopen naarmate de wedstrijd dichterbij komt.

Prik dus snel een datum waarop jij en je vrienden, partner, familie en/of teamgenoten een tripje willen maken en bij VI Travel kies je vervolgens de mooiste wedstrijden uit.

SGR Keurmerk

VI Travel, dé voetbalreisorganisatie die zich toewijdt aan het creëren van onvergetelijke voetbalervaringen, onderscheidt zich niet alleen door haar passie voor het spel, maar ook door haar toewijding aan klanttevredenheid en veiligheid. Trots kunnen wij verkondigen dat VI Travel in het bezit is van het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) keurmerk, wat een extra laag van zekerheid en betrouwbaarheid toevoegt aan elke geboekte voetbalreis. Meer informatie over het SGR-Keurmerk
{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang €50 aan Free Bets!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang €50 aan Free Bets!","odd":"€50","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:126059c4-bea6-40b9-8dc5-fc44431de886","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Plaats je eerste weddenschap van min. €10 en ontvang de Free Bets (24+).","textMobile":"Plaats je eerste weddenschap van min. €10 en ontvang de Free Bets (24+)."}