Italië

AC Milan - Hellas Verona

Milan heeft zondag drie keer gescoord in de thuiswedstrijd tegen Hellas Verona in de Serie A. Het duel eindigde in 3-1. Kort voor de rust nam Milan de leiding toen Olivier Giroud scoorde. Marco Faraoni maakte gelijk voor Hellas Verona in de 72ste minuut met een assist van Darko Lazovic. Met nog nog vijf minuten op de klok scoorde Da Conceição Leão en kwam op voorsprong voor Milan, met een assist van Fikayo Tomori. Zeven minuten later voerde Milan de score verder op toen Da Conceição Leão nog een keer de doelman passeerde, op aangeven van Alexis Saelemaekers. In de laatste vijf wedstrijden heeft Milan vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Hellas Verona één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.