SC Cambuur - RKC Waalwijk

Cambuur heeft zondag in de Eredivisie een goede zaak gedaan door het thuisduel tegen RKC Waalwijk te winnen met 4-0. De thuisploeg leidde bij rust met 2-0. Kort voor de rust nam de thuisploeg de leiding toen Roberts Uldrikis scoorde, met een assist van Alex Bangura. Cambuur bouwde de voorsprong uit naar 2-0 net voor het rustsignaal toen David Sambissa scoorde, op aangeven van Mitchel Paulissen. Navarone Foor bouwde in de 55ste minuut de voorsprong uit voor Cambuur. De thuisploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Milan Smit scoorde in de 67ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 4-0. Cambuur heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl RKC Waalwijk één overwinning en vier nederlagen heeft.