FC Utrecht - FC Emmen

Utrecht heeft zondag met 3-2 de thuiswedstrijd tegen FC Emmen in de Eredivisie gewonnen. Utrecht kreeg één speler uit het kreeg gestuurd en eindigde de wedstrijd met 10 spelers. Mike van der Hoorn opende na slechts twee minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Jens Toornstra. Ole Romeny bracht in de 35ste minuut FC Emmen op gelijke hoogte. Direct na de rust bracht Anastasios Douvikas Utrecht opnieuw op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Mark Diemers gelijk voor FC Emmen. In de 63ste minuut moest Utrecht verder met een man minder toen Van der Hoorn van het veld werd gestuurd met een rode kaart. Nick Viergever maakte het beslissende doelpunt met een assist van Othmane Boussaid, in de 79ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-2. In de laatste vijf wedstrijden heeft Utrecht drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl FC Emmen één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de tiende overwinning met één doelpunt verschil van Utrecht dit seizoen. De nederlaag was ook voor FC Emmen de vierde nederlaag met één doelpunt verschil.