Italië

Hellas Verona - Empoli

Thuisploeg Hellas Verona en Empoli hebben ieder een punt behaald in hun ontmoeting in de Serie A. Het duel eindigde in 1-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 61ste minuut tot Adolfo Gaich scoorde en zo Hellas Verona op voorsprong bracht. De gelijkmaker voor Empoli werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Petar Stojanovic, met een assist van Emanuel Vignato. Hellas Verona heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Empoli drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het tiende gelijkspel van Hellas Verona dit seizoen. Hellas Verona speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Milan in het Stadio Giuseppe Meazza, Empoli treft Lazio in de thuiswedstrijd in het Stadio Carlo Castellani. Beide wedstrijden worden gespeeld op zondag 4 juni om 2.00 uur.