Zwaargeblesseerde Matos neemt 'emotioneel afscheid' van FC Twente

Reacties

Een flinke domper voor FC Twente. De Spaanse linksback José Matos heeft zaterdag een zware knieblessure opgelopen die hem maanden aan de kant zal houden. De verdediger, die in de eerste twee wedstrijden een uitstekende indruk maakte, is inmiddels terug naar zijn vaderland.

Zwaargeblesseerde Matos neemt 'emotioneel afscheid' van FC Twente

De Tukkers zijn het seizoen prima begonnen, met een 1-1 gelijkspel tegen PSV en (afgelopen weekend) een 1-3 zege bij FC Groningen. Toch heeft die laatste wedstrijd een bijzonder vervelend staartje gekregen. In duel met tegenstander Ritsu Doan is Matos zwaar geblesseerd geraakt aan zijn knie, zo laat FC Twente weten. Matos is zelfs al vertrokken uit Enschede: hij wordt in Spanje behandeld en zal daarna bij Real Madrid gaan revalideren.

'José heeft in een emotioneel betoog afscheid genomen van de spelers', zo laat technisch directeur Ted van Leeuwen in een statement weten. 'José heeft in de paar weken dat hij bij de club was een fantastische indruk gemaakt op de groep. Zowel binnen als buiten het veld is het een geweldige jongen, hij is graag gezien in de groep. Dat hem dit overkomt komt heel hard aan. Ook bij de spelersgroep heeft zijn blessure een grote indruk achtergelaten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer José Matos
Meer over José Matos
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.