Zorgen voor Zidane: Real-spelers vallen bij bosjes neer

Reacties

De opties voor trainer Zinedine Zidane bij Real Madrid zijn weer geslonken. Isco heeft zich met een hamstringblessure gemeld in de overvolle ziekenboeg.

Zorgen voor Zidane: Real-spelers vallen bij bosjes neer

In de voorbereiding liepen diverse spelers al een blessure op en dat zet zich door tijdens de start van het seizoen. Hoewel Thibaut Courtois en Luka Jovic al even zijn teruggekeerd van hun blessures en aankoop Ferland Mendy weer bijna fit is, zijn er nog tal van afwezigen.

James Rodríguez mocht eerder deze zomer vertrekken en liep tijdens zijn verrassende deelname aan het duel met Real Valladolid onmiddellijk een spierblessure op, waar ook aanwinst Brahim Díaz mee kampt. Van alle nieuwelingen is alleen Éder Militão gespeend gebleven van een kwetsuur.

Ook Marco Asensio (zware knieblessure), Rodrygo (hamstringblessure), Mariano Díaz (diverse klachten) en topaankoop Eden Hazard (dijbeenblessure) verkeren immers in de ziekenboeg, waarin Isco de nieuwkomer is. De Spaanse spelmaker staat vermoedelijk drie tot vier weken buitenspel. 

Volgens Marca hangt de blessuregolf in Madrid mogelijk samen met de komst van Grégory Dupont, die hoofd van de fysieke trainers bij Real is. De landgenoot van Zidane heeft de rol van Antonio Pintus overgenomen.

Zondag speelt Real Madrid de laatste wedstrijd voor de interlandperiode, waarin de ziekenboeg langzaam moet gaan lopen. De ploeg van Zidane gaat op bezoek bij Villarreal.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.