Zorgen voor Feyenoord: Kökçü verlaat trainingskamp van Turkije

Reacties

Orkun Kökçü heeft het trainingskamp van Turkije verlaten. De middenvelder heeft een blessure opgelopen, zo meldt de Turkse voetbalbond vrijdagmiddag. De ernst daarvan is nog onduidelijk.

Zorgen voor Feyenoord: Kökçü verlaat trainingskamp van Turkije
© Imago
Turkije
Turkije
3 - 3
Luxemburg
Luxemburg

In de wedstrijd tegen Luxemburg (3-3) van donderdagavond viel Kökçü tien minuten voor tijd uit met fysieke klachten. De spelmaker van Feyenoord is er zondagavond niet bij in de afsluitende groepswedstrijd op bezoek bij de Faeröer Eilanden. Hij wordt in Rotterdam nader onderzocht.

Een blessure voor Kökçü betekent een domper voor Feyenoord, want hij is een vast gezicht in de basisopstelling van Arne Slot. In de laatste drie wedstrijden was Kökçü goed voor twee doelpunten (tegen Sparta Rotterdam en tegen PSV) en één assist (tegen Sturm Graz). Feyenoord hervat de competitie op zondag 2 oktober met een uitwedstrijd bij NEC.

Behalve Kökçü zijn ook Merih Demiral (Atalanta) en Caglar Söyüncü (Leicester City) met een blessure teruggestuurd naar hun club. Voor Cengiz Ünder (Olympique Marseille) komt de interlandperiode vanwege een opgelopen schorsing voortijdig ten einde. Bondscoach Bondscoach Stefan Kuntz heeft Cenk Özkacar (Valencia), Ravil Tagir (Westerlo), Berkay Özcan (Istanbul Basaksehir) en Umut Bozok (Trabzonspor) opgeroepen als vervangers.

UEFA Nations League

Stand League C Groep 1 UEFA Nations League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Turkije
6
4
1
1
18-5
+13
13
2
Luxemburg
6
3
2
1
9-7
+2
11
3
Faeröer Eilanden
6
2
2
2
7-10
-3
8
4
Litouwen
6
0
1
5
2-14
-12
1
* Actueel tot en met 26 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.