Zoet werd in bed verrast met zijn promotie bij PSV

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zoet werd in bed verrast met zijn promotie bij PSV
© Pro Shots

Jeroen Zoet, die afgelopen zomer zijn 12,5-jubileum bij PSV vierde, vertelt tegen PSV TV over hoe hij het nieuws vernam over zijn promotie naar de A-selectie. Het kwam als een verrassing. De doelman lag nog in bed en werd wakker gemaakt door zijn zus.

'Ik moet vijftien jaar lang elk seizoen zestig keer scoren. Dan pas mag ik in één adem genoemd worden met Messi en Ronaldo.'
Raheem Sterling is een van de genomineerden voor de Ballon d'Or, maar de aanvaller van Manchester City beseft dat hij in de schaduw staat van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. (FourFourTwo)

'Messi naar Ajax halen? Dat wordt denk ik lastig, maar we kunnen het proberen. Waarom niet? Het zal misschien niet nu lukken, maar wellicht als hij 36 of 37 jaar is.'
• Nicolás Tagliafico organiseerde een Q&A met fans via Instagram en kreeg de vraag of hij zich wellicht kan inspannen om 's werelds beste speler te verwelkomen in Amsterdam.

• In slaap vallen tijdens een saaie vergadering: het kan de beste overkomen. Lazio-voorzitter Claudio Lotito kan erover meepraten: tijdens een bijeenkomst over de televisierechten van de Serie A kon de Italiaan het niet meer opbrengen om zijn ogen open te houden en dommelde hij in. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik kon vanuit de auto niet horen wat Louis van Gaal zei tegen zijn spelers. Dat was jammer, want communicatie is de sleutel voor Van Gaal. Ik ben er weinig mee opgeschoten.'
• In aanloop naar een duel met Ajax probeerde Peter Bosz - toen nog als speler van Feyenoord - in de jaren negentig eens stiekem de training van de Amsterdammers te volgen. Helaas voor hem kwam hij niet verder dan een spionnenrol vanuit de auto. (DAZN)

'Het lijdt geen twijfel dat we destijds een grote vergissing begingen.'
• Als Jamie Carragher terug kon gaan in de tijd, zou hij niet weer een shirt aantrekken met de naam van Luis Suárez achterop. In december 2011 gaven alle spelers van Liverpool blijk van steun aan hun teamgenoot nadat Suárez zich racistisch had uitgelaten jegens Patrice Evra. 'Ik wil niet zeggen dat ik er geen deel van uitmaakte, maar als club maakten we een fout. En ik was vice-aanvoerder. Ik weet niet meer wie erachter zat. Ik denk de spelers die dicht bij Luis stonden, die wilden echt hun steun laten zien', aldus Carragher tijdens een uitzending van Sky Sports, waarin ook Evra te gast was. 'Misschien had ik destijds niet de moed om te zeggen: ik draag dat shirt niet.'

'Ik bepaal de opstelling, mijn assistenten en ik zien de spelers iedere dag.'
• Wie is de baas bij Bayern München? Volgens de Duitse pers is het antwoord eenvoudig: Uli Hoeness en Karl-Heinz Rummenigge, natuurlijk. Hoeness gaf enkele dagen geleden aan dat Javi Martínez het beste in de ploeg kon komen om het wegvallen van Niklas Süle op te vangen en als nummer zes voor meer defensieve stabiliteit te zorgen. Zaterdag speelde de Spanjaard - die tot op heden weinig in actie kwam - ook op die positie, waarmee duidelijk leek dat Hoeness de touwtjes in handen heeft. Trainer Niko Kovac benadrukt echter dat zijn leidinggevende hem niets heeft ingefluisterd. 'Hoeness heeft niets gevraagd en zijn uitspraken hoeven ook niet anders geïnterpreteerd te worden.'

• Feest in huize Bogarde, vandaag. Oud-verdediger Winston Bogarde is vandaag jarig en is 49 jaar geworden. Zijn huidige werkgever Ajax feliciteert de oud-prof van harte.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Bogarde bevindt zich in goed gezelschap. Mitchell van der Gaag (48), Aykut Demir (31), Melchior Schoenmakers (44), Andrés Palop (46), Míchel Salgado (44), Stefan Radu (33) en Ianis Hagi (21) vieren vandaag eveneens dat ze een jaar ouder zijn geworden.

• Ook feliciteren we Arsène Wenger! De Fransman is vandaag 70 jaar geworden. Nu kunnen we lang oreren over zijn staat van dienst bij Arsenal, zijn blijvende erfenis bij die club of zijn ambities voor de toekomst, maar we kunnen ook ruim een minuut genieten van het gedoe dat Wenger door de jaren heen beleefde met zijn lange jas/slaapzak. Bon anniversaire, Arsène.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.