Zoet hard nodig bij FC Utrecht na update over Paes

Reacties

FC Utrecht kan langere tijd geen beroep doen op Maarten Paes. De 21-jarige doelman heeft in een oefenwedstrijd tegen Bayer Leverkusen een schouderblessure opgelopen en nu blijkt dat hij daardoor lang moet toekijken. Utrecht speelde hier al op in door Jeroen Zoet te huren van PSV.

Zoet hard nodig bij FC Utrecht na update over Paes
© Pro Shots

Hoelang Paes precies uit de running is, laat Utrecht in het midden. 'Omdat ik keeper ben, is het belangrijk dat de schouder helemaal goed herstelt, voordat ik weer probleemloos alles kan doen wat van een keeper gevraagd wordt', legde Paes uit op de clubsite. 'Dit heeft tijd nodig. Ik werk dan ook hard aan het herstel van mijn schouder en doe er alles aan om weer goed en snel op het veld te staan.'

Paes was dit seizoen bezig aan zijn doorbraak bij Utrecht, dat de jonge keeper in de zomer van 2018 overnam van NEC. Paes won de concurrentiestrijd van David Jensen, die nu op weg is naar de uitgang bij Utrecht. Door de blessure van Paes zal Zoet de komende weken de kans krijgen bij de nummer zeven van de Eredivisie, die vrijdag de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Paes is tevens keeper van Jong Oranje en zal daar de komende tijd ook ontbreken.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.