Zoet diep door het stof na nederlaag tegen Inter

Reacties

PSV-keeper Jeroen Zoet kon tijdens het Champions League-duel met Internazionale wel door de grond zakken. De goalie zag er niet goed uit bij de 1-2 van Mauro Icardi en rekent zichzelf de treffer aan.

Zoet diep door het stof na nederlaag tegen Inter

Zoet besloot met zestig minuten op de klok uit te komen na een lange bal van achteruit, terwijl verdediger Daniel Schwaab in duel met Icardi was. Zoet en Schwaab botsten tegen elkaar, waarna Icardi de bal in het lege doel plaatste. 'Een kloteavond', vatte Zoet het samen. 'Ik moet gewoon blijven staan, dan wordt het nooit een doelpunt', aldus een balende Zoet bij Veronica.

Ook bij de eerste goal van Inter zag Zoet er niet goed uit. 'Ik ben bij die twee momenten betrokken, op Champions League-niveau wordt dat afgestraft. Je moet dan de knop omzetten en ik ben trots op het team en wat we hebben neergezet. Aan het einde van de streep wil je echter ook een mooi resultaat, dat is niet gelukt.'

PSV is door de nederlaag nog puntloos in de groepsfase van de Champions League, het eerste duel werd met 4-0 verloren van Barcelona.

VI's Marco Timmer blikt terug op het duel met Internazionale
De Jong: 'Overwinteren in CL wordt heel moeilijk, maar geloof er nog wel in'
Rosario nog niet bezig met Oranje: 'Blijf rustig en zie het vrijdag wel'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.