Zo ziet het speelschema van Oranje eruit in de Nations League

Reacties

Nederland begint met twee thuiswedstrijden aan de Nations League. De eerste wedstrijd is op vrijdag 4 september (20.45 uur) tegen Polen.

Zo ziet het speelschema van Oranje eruit in de Nations League
© Pro Shots

Nederland werd dinsdag ingedeeld in Groep 1 van Divisie A in de Nations League. Naast Polen werd Oranje ook ingedeeld bij Italië en Bosnië-Herzegovina. Na het thuisduel met Polen wacht er op maandag 7 september wederom een thuiswedstrijd. Het Italië van bondscoach Roberto Mancini komt dan op bezoek in Nederland. Ook die aftrap zal om 20.45 uur zijn.

Vervolgens wacht op donderdag 8 oktober de eerste uitwedstrijd in de Nations League in en tegen Bosnië-Herzegovina (20.45 uur). Drie dagen later, op zondag 11 oktober, staat het uitduel met Italië op het programma (20.45 uur).

Tot slot worden in november de laatste twee wedstrijden in Groep 1 van Divisie A afgewerkt. Op zaterdag 14 november wordt de thuiswedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina gespeeld (20.45 uur), waarna de poulefase wordt afgesloten met een uitwedstrijd tegen Polen op dinsdag 17 november (20.45 uur)

Oranje favoriet voor Final Four: 'Nederland of Italië gaat door'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer UEFA Nations League
Meer over UEFA Nations League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.