Zo zien de play-offs om promotie/degradatie eruit

Reacties

De play-offs om promotie/degradatie starten in Nederland op 10 mei. De nummers zestien en zeventien uit de Eredivisie stromen pas op 19 mei in.

Zo zien de play-offs om promotie/degradatie eruit

De eerste wedstrijd in de play-offs gaat tussen NEC, dat met Ferdy Druijf (foto) de topscorer van de Keuken Kampioen Divisie in huis heeft, en RKC Waalwijk. Zij trappen op 10 mei om 18.30 uur af in Nijmegen. Later die avond, om 20.45 uur, volgt het duel tussen SC Cambuur en Almere City FC. De returns van deze wedstrijden staan op het programma op 14 mei.

Op 19 en 22 mei worden de halve finales afgewerkt. In die fase stromen ook de nummers zestien en zeventien uit de Eredivisie in. Op dit moment zouden dat De Graafschap (zestiende) en Excelsior (zeventiende) zijn. De nummer zeventien speelt tegen de winnaar van Cambuur-Almere, de nummer zestien tegen de winnaar van NEC-RKC. FC Den Bosch speelt in deze ronde opnieuw tegen Go Ahead Eagles, waar het op de laatste speeldag met 2-0 van won.

Op 25 en 28 mei volgen de finales, waarin beslist wordt welke twee clubs er volgend seizoen in de Eredivisie spelen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.