Zlatan steelt met goal en assist opnieuw de show bij LA Galaxy

Reacties

Zlatan Ibrahimovic blijft maar scoren voor Los Angeles Galaxy. In de nacht van zaterdag op zondag leidde de 36-jarige spits zijn Amerikaanse werkgever met een goal en een assist naar een 3-1 zege op bezoek bij Philadelphia Union.

Zlatan steelt met goal en assist opnieuw de show bij LA Galaxy

Halverwege keken Ibrahimovic en zijn ploeggenoten nog tegen een achterstand aan, maar dat veranderde na rust toen eerst Ola Kamara - na een slimme steekbal van zijn Zweedse ploeggenoot - en vervolgens Zlatan zelf het net vonden. De sterspeler plaatste de bal in de 63ste minuut in de verre hoek na voorbereidend werk van Romain Alessandrini. In de slotfase maakte verdediger Mickaël Ciani er in de stromende regen nog 1-3 van.

Voor Ibrahimovic was het zijn negende competitiegoal in zijn laatste zeven optredens. Mede dankzij zijn treffers is LA Galaxy in de maanden juni en juli ongeslagen en staat het vierde in de Western Conference. Het vergaat de Zweed wat dat betreft een stuk beter dan zijn oude ploeggenoot Wayne Rooney, die in zijn tweede optreden met DC United verloor bij Atalanta United (3-1) en onderaan bungelt in de Eastern Conference.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.