Zlatan stalkt Schweinsteiger, Giggs vreest eenzaamheid

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zlatan stalkt Schweinsteiger, Giggs vreest eenzaamheid

Bastian Schweinsteiger heeft een wel heel bekende stalker. Niemand minder dan Zlatan Ibrahimovic lijkt de Duitser al een paar jaar te achtervolgen, ontdekte Schweinsteiger zelf. Toch is de middenvelder van Chicago Fire blij met de komst van Zlatan naar de Verenigde Staten, waar hij gaat spelen voor LA Galaxy.

'Wanneer je de deur van je kantoor sluit en iedereen is al naar huis, voel je je wel alleen. Het is goed om mensen om je heen te hebben die je kunt vertrouwen, maar het leven van een manager kan erg eenzaam zijn.'
• Hij is dolblij met zijn baan als bondscoach van Wales, maar Ryan Giggs weet dat een manager in het voetbal het niet altijd gemakkelijk heeft. Hij was eerder al interim-coach bij Manchester United en merkte toen hoe eenzaam de baan kan zijn. (BBC)

'Ik heb het gehoord en vind het niet acceptabel. Zoiets wil je niet horen. Onze spelers hebben ons gelukkig op een goede manier vertegenwoordigd, met trots en stijl.'
• Dat er gejoel en gefluit klonk tijdens het volkslied van Engeland in De Arena zorgt voor boosheid bij Gareth Southgate, de bondscoach van de Engelsen. De keuzeheer vond het gedrag van de fans in Amsterdam ronduit respectloos.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.