Zlatan laat zich weer gelden, maar nieuwe heldenrol blijft uit

Zlatan Ibrahimovic is er in de nacht van zondag op maandag niet in geslaagd wederom uit te groeien tot de held van LA Galaxy. De Zweed verloor met zijn ploeg met 0-2 van Sporting Kansas City.

In een tijdsbestek van vier minuten, tussen de 57ste en 61ste minuut, ging LA Galaxy door de knieën. Daniel Salloi en Johnny Russell waren trefzeker namens de bezoekers. Daarop besloot trainer Sigi Schmid het publiek te geven waar ze al minutenlang om riepen: een invalbeurt van Ibrahimovic.

De entree van de spits zorgde direct voor nieuw elan bij Galaxy, waar Ashley Cole in de eerste helft al de paal raakte met een schot van afstand. Ibrahimovic stuurde met een fraaie actie zijn directe tegenstander het bos in en was later dreigend met een geweldige poeier vanaf 35 meter, maar scoren deed hij dit keer niet.