Zlatan-contract leidt tot onbegrip over koers AC Milan

Reacties

Ralf Rangnick vindt dat de contractverlenging van Zlatan Ibrahimovic symbool staat voor het warrige beleid van AC Milan. De Duitser leek de nieuwe trainer te worden van de Rossoneri, maar uiteindelijk besloot de club toch te verlengen met Stefano Pioli.

Zlatan-contract leidt tot onbegrip over koers AC Milan
© Pro Shots

'Het is niet dat ik het niet zie zitten in Ibrahimovic', vertelt Rangnick aan The Financial Times. 'Waarom ook niet? Op zijn 38ste is hij nog in topvorm. Hij beslist nog steeds wedstrijden.'

Elliott Management, het beleggingsfonds dat de eigenaar is van AC Milan, en algemeen directeur Ivan Gazidis zouden Rangnick hebben medegedeeld dat ze de komende jaren vol willen inzetten op de jeugd. Met slimme, niet al te dure, transfers een team opbouwen, dat zou het streven zijn. Technisch directeur Paolo Maldini zou juist nog wel gearriveerde sterren willen binden, ook als ze op leeftijd zijn.

Met de nieuwe deal van Zlatan kreeg Maldini zijn zin. 'De vraag is: welke kant wil je opgaan? Het binden van Ibrahimovic is in tegenspraak met wat de leiding wil. De eigenaars zeiden dat ze een bepaalde route wilden inslaan en daar past dit niet bij', stelt Rangnick.

AC Milan begint maandagavond aan het nieuwe Serie A-seizoen, wanneer Bologna de tegenstander is in eigen huis. Donderdag scoorde Ibrahimovic al in Europees verband.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.