Ziyech wordt geprikkeld door wedstrijden als De Klassieker

Reacties

Hakim Ziyech laat zich door de vijandige sfeer niet afleiden van waarvoor Ajax zondag naar Rotterdam komt. De aanvallende middenvelder speelt graag in De Kuip.

Ziyech wordt geprikkeld door wedstrijden als De Klassieker

'De prikkel die je in topduels met Feyenoord en PSV als speler krijgt, is wel lekker', kijkt Ziyech vooruit op De Klassieker. 'Spelen in De Kuip vind ik altijd mooi. Die rivaliteit, ach, prima toch?'

De Marokkaanse international laat zich niet gek maken door wat er allemaal naar zijn hoofd wordt geslingerd. 'Ik speel toch lekker mijn eigen spel, maak me totaal niet druk om wat supporters roepen richting ons. Het gaat er gewoon om dat we geen enkel steekje moeten laten vallen, dus alleen de winst telt voor ons.'

De kans is groot dat het de laatste Klassieker is voor Ziyech. Waar een transfer afgelopen zomer nog uitbleef, zal de creatieve middenvelder na dit seizoen vrijwel zeker Amsterdam verlaten voor een buitenlandse topclub.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.