Ziyech strijdt met Kimmich, Mané en Suárez om CL-prijs

Reacties

Hakim Ziyech is met zijn goal tegen Valencia genomineerd voor de eretitel Doelpunt van de Week in de Champions League. De Ajacied opende op schitterende wijze de score in het uitduel (0-3) en krijgt concurrentie van Joshua Kimmich, Sadio Mané en Luis Suárez.

Ziyech strijdt met Kimmich, Mané en Suárez om CL-prijs
© Pro Shots

Ziyech verraste Jasper Cillessen in de achtste minuut met een uithaal vanaf de rechterkant, die deed denken aan de fraaie vrije trap van Lasse Schöne in het duel met Real Madrid vorig seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De openingstreffer van Ziyech is door de UEFA geselecteerd als een van de vier kanshebbers voor de prijs. Kimmich noteerde woensdag na een kapbeweging met een knap geplaatst schot de 1-1 voor Bayern München tegen Tottenham Hotspur, waarna zijn ploeg uitliep naar een 2-7 zege. Mané maakte de 1-0 voor Liverpool tegen Red Bull Salzburg (4-3) na een vloeiende aanval. De laatste genomineerde betreft de vallende volley van Luis Suárez voor Barcelona tegen Internazionale, dat door de tweede goal van Suárez met 2-1 verloor in Camp Nou.

'Hakim Ziyech moet vooral vaak op doel blijven schieten'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.