Ziyech nét niet succesvol voor Marokko met specialiteit van het huis

Reacties

Hakim Ziyech heeft Marokko in zijn tweede wedstrijd sinds zijn rentree niet naar een overwinning kunnen leiden. In de oefeninterland tegen Paraguay bleef het dinsdagavond 0-0.

Ziyech nét niet succesvol voor Marokko met specialiteit van het huis
© Pro Shots
Paraguay
Paraguay
0 - 0
Marokko
Marokko

Ziyech maakte eerder deze interlandperiode na een lange periode van afwezigheid zijn rentree. De 29-jarige linkspoot van Chelsea is weer welkom bij de nationale ploeg, nu bondscoach Vahid Halilhozic heeft plaatsgemaakt voor Walid Regragui. Met Ziyech terug in de basis maakte Marokko vrijdag nog indruk tegen Chili (2-0). Vier dagen later bleek Paraguay een taaiere tegenstander.

Marokko had wel het betere van het spel, maar moest oppassen voor de counters van de Zuid-Amerikaanse opponent. Met verder ook Noussair Mazraoui en Sofyan Amrabat in de basis combineerden De Leeuwen van de Atlas zich bij vlagen een weg door de defensie, maar goals leverde dat niet op. Ziyech kwam na rust nog het dichtst in de buurt, maar zijn gekrulde schot spatte uiteen op de paal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zo bleven doelpunten uit in Sevilla, waar bij Marokko na rust ook Zakaria Aboukhlal nog in de ploeg kwam. Ziyech ging na 84 minuten naar de kant, in de wetenschap dat hij zich waarschijnlijk kan opmaken voor zijn tweede WK. In Qatar zijn België, Canada en Kroatië de tegenstanders in Groep F. Eerst keert de ex-Ajacied terug naar Chelsea, waar hij op een nieuwe kans hoopt onder manager Graham Potter.

Wereldkampioenschap

Stand Groepsfase Groep F Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Marokko
3
2
1
0
4-1
+3
7
2
Kroatië
3
1
2
0
4-1
+3
5
3
België
3
1
1
1
1-2
-1
4
4
Canada
3
0
0
3
2-7
-5
0
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Marokko
Meer over Marokko
Meer H. Ziyech
Meer over H. Ziyech
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.