Ziyech laat zich zien bij zeldzaam basisoptreden: 'Aan de bal pure klasse'

Reacties

Het was weer even geleden dat Hakim Ziyech vanaf het eerste fluitsignaal te zien was in een wedstrijd van Chelsea. Woensdagavond in de League Cup kon Ziyech bij zijn basisterugkeer niet voorkomen dat Chelsea sneuvelde bij Manchester City.

Ziyech laat zich zien bij zeldzaam basisoptreden: 'Aan de bal pure klasse'
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
2 - 0
Chelsea
Chelsea

Toch lukte het Ziyech wel zich in positieve zin te laten zien. Door The Sun werd hij als een van de betere spelers aan Chelsea-zijde beschreven. 'Ziyech probeerde het spel telkens te versnellen als hij de bal kreeg', schrijft het medium dat een 7 over heeft voor het spel van de Marokkaan.

Twee andere media, The Evening Standard en Football London komen uit op een 6 als rapportcijfer voor Ziyech, die voor het eerst aan de aftrap verscheen sinds 30 augustus. Toen mocht hij starten tegen Southampton in de Premier League (2-1 nederlaag).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ziyech toonde momenten van pure klasse met de bal aan zijn voeten maar zou wellicht meer impact op de wedstrijd hebben gehad', luidt de feedback van Football London. De fraaie actie die hierboven te zien is, bleef in The Evening Standard niet onopgemerkt. 'Het was de truc van de wedstrijd, maar over het algemeen liet hij niet veel zien.'

Chelsea komt na de uitschakeling in de League Cup komende zaterdag voor het laatst in actie voor de WK-break. The Blues staan voor een pittige afsluiter. Nummer drie van de Premier League, Newcastle United, komt op bezoek op Stamford Bridge.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.