Ziyech krijgt in België navolging met wereldgoal

Reacties
Ziyech krijgt in België navolging met wereldgoal
© Eleven Sports
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

In de laatste test op weg naar het WK maakte Hakim Ziyech indruk met zijn werelddoelpunt. In België werd het Marokkaanse kunststukje nog even dunnetjes overgedaan.

Ziyech had afgelopen donderdag tegen Georgië zijn WK-vorm geëtaleerd door van eigen helft de bal over doelman Giorgi Mamardashvili te schieten. De wereldgoal zorgde nationaal en internationaal voor opwinding.

Nils Schouterden deed zondag in de Challenger Pro League met zijn doelpunt namens Lierse Kemperzon weinig onder voor Ziyech, al had hij dan wel net de middenlijn gepasseerd voor hij de bal met succes richting het doel van KMSK Deinze stuurde.

Ook het resultaat was anders. Ziyech stapte donderdag als winnaar van het veld, waar Schouterden met 2-1 verloor. Maar goed, de ene speelt op dan ook op het WK en de andere op het tweede niveau in België. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.