Ziyech kijkt trots en dankbaar terug op zijn 'ongelooflijke' Ajax-jaren

Reacties

Voor Hakim Ziyech was het zaterdag zijn laatste werkdag bij Ajax. De Marokkaan keek een dag later dankbaar terug op zijn 'ongelooflijke' Amsterdamse avontuur.

Ziyech kijkt trots en dankbaar terug op zijn 'ongelooflijke' Ajax-jaren
© Pro Shots

'De laatste vier jaar waren ongelooflijk', laat Ziyech via Instagram weten. 'Ik weet niet waar ik moet beginnen om te kunnen uiten hoe ik deze reis heb ervaren. Het bereiken van de finale van de Europa League, van de halve finale van de Champions League, het winnen van de Johan Cruijff Schaal, de KNVB-beker en de Eredivisie, en het krijgen van de titel Speler van het Jaar; het zegt genoeg over hoe mooi deze jaren zijn geweest.'

De international, die zijn carrière voortzet bij Chelsea, spreekt daarbij zijn dank uit aan iedereen bij Ajax. 'Jullie hebben een rol gespeeld in mijn groei in de laatste jaren. Ik hoop dat jullie daar trots op zijn. Ik ben in ieder geval trots het shirt van de beste ploeg van Nederland te hebben gedragen. Tot we elkaar weer zien.'

Ziyech werd zaterdag extra in het zonnetje gezet na de laatste training op De Toekomst. Directeur Marc Overmars had een cadeau voor de man voor wie Chelsea veertig miljoen euro heeft neergelegd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer H. Ziyech
Meer over H. Ziyech
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.